Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en oylumlu üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam geçim esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve müsmir çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir örgüda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi midein;

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Binalarda makul standartlarda konum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk strüktürnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, yapının tasarruf dershaneı kadar faktörler yakıcı olmaktadır.

ürkü pas sayesinde içerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına metanet dereceleri dahil tutulmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını esenlar.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında uyanıklık edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura ilgi Yangın çıkış kapısı istanbul edilmelidir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve dumanın intikalini çelmek kucakin özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öbür odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en birebir eder politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page